✓ +40 års erfaring​​

✓ Stor tillid og tryghed​​

✓ Familieejet & kvalitetsbevidst​​

CNC bearbejdning af plast- og metalemner

Hos Timms Maskinfabrik i Silkeborg nær Herning og Skanderborg har vi specialiseret os i alle former for CNC bearbejdning, samt i automatsavning og overfladebehandling. Vi varetager især opgaver som underleverandør, hvor vi udfører CNC bearbejdning af plast- og metalemner for virksomheder i hele landet.

Alt fra drejning og fræsning til anden CNC bearbejdning

​Vi tilbyder CNC bearbejdning af alle emner, lige fra en lille møtrik til større emner som for eksempel flanger, aksler og valser. Det kan blandt andet være maskindele til mejeri-, tekstil-, beton-, glas-, vindmølle- og bilindustrien samt for landbruget.

Vi kan blandt andet udføre opgaver såsom:

Opgaver kan bestå i at fremstille specielle tandhjul, kædehjul, bronzelejer, trapezgevind, møtrikker og meget mere. Du kan se mere i vores billedarkiv her.

​Vi har mere end 40 års erfaring med CNC bearbejdning i langt de fleste materialer såsom plast- og metalemner, og vi har især god erfaring med at arbejde i rustfrit stål. Dermed er du altid sikret at modtage kvalitetsarbejde og naturligvis til den aftalte tid.​

Kontakt os for at få et tilbud på fræsning og drejning

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC bearbejdning og overfladebehandling. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige løsningsmuligheder.

Du kan ringe til os på telefon 86 86 73 99 for at drøfte jeres ønsker og behov, hvorpå vi kan fremsende et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på info@timms.dk.

​Timms Maskinfabrik

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor branchen.

​Læs mere​

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner
​Baseret på over 4 anmeldelser fra Google

HVEM ER VI?

​Timms Maskinfabrik

CVR: 30427114

KONTAKT OS

​Telefon: 86 86 73 99

E-mail: info@timms.dk