KONTAKT OS I DAG​

​CNC-fræsning​ i alle metal- og plastemner

Hos Timms Maskinfabrik i Silkeborg udfører vi CNC fræsning for kunder i hele landet, med primært fokus på Midtjylland blandt andet i områder nær Herning, Skanderborg og Silkeborg.

Vi har stor erfaring i CNC fræsning af alle metal- og plastemner og kan blandt andet fræse i følgende materialer:

  • Titanium
  • Rusfrit stål
  • Jern
  • Aluminium
  • Kobber
  • Messing
  • Plast

Effektiv og kvalitetsbevidst CNC fræsning

Som kunde hos os er du sikret kvalitetsarbejde til aftalt tid. Vi ønsker således at give vores kunder de absolut bedste løsninger, hvorfor vi hverken går på kompromis med servicen eller kvaliteten af vores arbejde.

Vi udfører CNC fræsning af emner op til X1600 mm * Y700 mm * Z600 mm. Derudover har vi fuldstyret 4-axis rundbor med Ø100 gennemboring.

Dertil har vi Gibbs Cam-system, som er et programmeringsværktøj, hvor vi kan lave CNC fræsningen efter kunders indsendte CAD-filer.

​Ydermere har vi ISO- og dialogsprogrammering, som gør, at vi hurtigt og effektivt kan udføre CNC fræsning efter dine ønsker og behov.

Vi har med andre ord alle faciliteter og den rette mængde viden til at håndtere en lang række opgaver inden for lige netop dette område.

Kontakt Timms Maskinfabrik i Silkeborg

Søger du yderligere viden, end du kunne finde her på siden? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave inden for CNC fræsning?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 86 86 73 99, mail info@timms.dk eller via vores kontaktformular.

Timms Maskinfabrik
Kragelund Møllevej 18
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 86 73 99
CVR: 30427114
info@timms.dk

HVEM ER VI?

​Timms Maskinfabrik

CVR: 30427114

KONTAKT OS

​Telefon: 86 86 73 99

E-mail: info@timms.dk

ADRESSE

​Kragelund Møllevej 18

8600 Silkeborg