✓ +40 års erfaring​

✓ Stor tillid og tryghed​

✓ Familieejet og kvalitetsbevidst​

KONTAKT OS I DAG​

Underleverandør i CNC Drejning & CNC Fræsning​

Timms Maskinfabrik i Silkeborg er en familieejet og kvalitetsbevidst underleverandør, der hovedsageligt beskæftiger sig med CNC drejning og CNC fræsning af både plast- og metalemner. Vi kan dog også påtage os underleverandørs-opgaver i forbindelse med tandhjul, kædehjul, færdigprodukter m.m.

​​Vi udfører opgaver for kunder i hele Danmark, men har primært hjulpet kunder i Midtjylland såsom i områderne af Silkeborg, Horsens og Skanderborg, Ikast, Brande.

Maskinværksted med solid erfaring som underleverandør

Som underleverandør har vi mere end 40 års erfaring inden for vores felt. Vi har specialiseret os i at CNC dreje og fræse i langt de fleste materialer og har især god erfaring i rustfrit stål.

Timms Maskinfabrik har fungeret som underleverandør siden stiftelsen af firmaet i 1966 af Harry Timm. Oprindeligt hed firmaet Harry Timm Maskinfabrik, men i 1982 flyttede firmaet til sin nuværende adresse i Kragelund ved Silkeborg, hvor det tog navneændring til Timms Maskinfabrik.

Som en del af et naturligt generationsskifte i 2007 overtog sønnen Allan Timm firmaet, som i dag sørger for at videreføre de samme gode værdier og samme høje kvalitet, som altid har kendetegnet os som underleverandør.

Vores værdisæt

Vi er en særdeles konkurrence- og leveringsdygtig underleverandør, som er særlig omstillingsparat og effektiv i vores arbejde. Dette har gennem tiden skabt stor tillid og tryghed blandt vores kunder, som ofte genbenytter sig af vores ekspertise og service.

Vores primære fokus som underleverandør er at pleje både gamle såvel som nye kunder med et ensartet kvalitetsprodukt – hver gang! Vi går derfor altid grundigt til værks og håndterer enhver opgave med høj kvalitet og service for øje.

Kontakt din underleverandør - Timms Maskinfabrik i Silkeborg

Vi er en underleverandør, der holder os opdateret på både den nyeste teknologi og viden inden for området, og vi har maskiner, der kan varetage langt de fleste opgaver inden for CNC drejning og fræsning. Vi er desuden vant til at håndtere materialer med certifikat og fødevaregodkendelse.

Er du dog i tvivl om, hvorvidt vi kan varetage lige præcis din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 86 73 99, mail info@timms.dk eller via vores kontaktformular.

Vi råder over mere end 10 CNC maskiner

Vores fortrukne mærke er Okuma og Mazak.

​Læs mere​

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner
​Baseret på over 3 anmeldelser fra Google

HVEM ER VI?

​Timms Maskinfabrik

CVR: 30427114

KONTAKT OS

​Telefon: 86 86 73 99

E-mail: info@timms.dk